Sobre l'equip

LLUIS LLOP ARQUITECTURA és un estudi de serveis integrals d’arquitectura i arquitectura tècnica dedicat tant a la rehabilitació d’edificis com a l’obra nova.

 

Des de l’any 2010 ens hem establert en el sector de forma sòlida amb un alt nivell de qualitat i satisfacció dels clients, desenvolupant sistemes i processos de treball especialitzats i propis, que ens han permès mantenir un alt nivell de productivitat, eficiència i qualitat dels encàrrecs. Sempre amb l’objectiu de complir amb els tres objectius claus dels nostres clients: QUALITAT, TERMINIS i PREU.

 

Estem especialitzats en la gestió integral de projectes i obres. En un procés que comprèn des de la tramitació dels permisos administratius fins a la completa realització del projecte d’arquitectura necessari, així com la corresponent execució de l’obra.

 

Oferim als nostres clients un sistema de gestió integral de projectes i obres, proporcionant-los uns serveis personalitzats segons les seves necessitats, amb la finalitat de garantir l’obtenció dels objectius establerts i la qualitat dels nostres serveis.