Qui som – FULL

Sobre l'equip

LLUIS LLOP ARQUITECTURA és un estudi de serveis integrals d’arquitectura i arquitectura tècnica dedicat tant a la rehabilitació d’edificis com a l’obra nova.

 

Des de l’any 2010 ens hem establert en el sector de forma sòlida amb un alt nivell de qualitat i satisfacció dels clients, desenvolupant sistemes i processos de treball especialitzats i propis, que ens han permès mantenir un alt nivell de productivitat, eficiència i qualitat dels encàrrecs. Sempre amb l’objectiu de complir amb els tres objectius claus dels nostres clients: QUALITAT, TERMINIS i PREU.

 

Estem especialitzats en la gestió integral de projectes i obres. En un procés que comprèn des de la tramitació dels permisos administratius fins a la completa realització del projecte d’arquitectura necessari, així com la corresponent execució de l’obra.

 

Oferim als nostres clients un sistema de gestió integral de projectes i obres, proporcionant-los uns serveis personalitzats segons les seves necessitats, amb la finalitat de garantir l’obtenció dels objectius establerts i la qualitat dels nostres serveis.

ARQUITECTE I ARQUITECTE TÈCNIC

Lluís Llop García

Soci fundador de l’estudi lluís llop arquitectura SLP

 

Arquitecte Tècnic per la Escola Politècnica de Catalunya (EPSEB 2004) i Arquitecte per l’Escola d’Arquitectura del Vallès (ETSAV 2008).

Màster Universitari Oficial de Tecnologia en l’arquitectura – Línia de Restauració i Rehabilitació d’Edificis per la Universitat Politècnica de Catalunya (ETSAB 2011)

Arquitecte col·legiat 61.235-9 pel Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC), i arquitecte tècnic col·legiat 11.856 pel Col·legi d’Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació (APABCN).

Apassionat de la tecnologia i els sistemes constructius tradicionals.